Helsingborg, den perfekta sommarstaden

Södra Sverige bjuder på allt från sandstränder och och vackra vyer till stadsliv. Helsingborg är en populär resedestination som ligger precis vid kusten. Här kan besökare ta del av ett varierat shoppingutbud samt historiska sevärdheter. Helsingborg ligger även ett stenkast från Danmark vilket gör det till en perfekt resedestination för de som vill ta del av det bästa från både Sverige och vårt grannland.

Letar du efter ett prisvärt boende under semestern är det alltid bra att kolla upp detta i tid. För att få ett så förmånligt pris som möjligt rekommenderas det att du jämför olika boenden med varandra. På så sätt kan du hitta ett boende i Helsingborg som passar dig bäst. Hotellfrukost är en anledning till att många väljer att bo på hotell.

Missa inte Helsingborgs restauranger

Visste du att Helsingborg även är en av de krogtätaste städerna i Sverige så det är inga problem att hitta en bar eller restaurang för middag. Utöver det finns det härliga sandstränder ett stenkast bort vilket gör Helsingborg till den perfekta sommarstaden. Det finns även nu en app för att kolla trängsel på stadens stränder.

”Helsingborgs stad fick utmärkelsen ”Årets stadskärna” 2003 och i år var det dags igen.” skriver SVT i en artikel om staden.

Fördelar med att bo på hotell

Det är en fördel att bo på ett hotell som erbjuder bra hotellfrukost. När du bor på hotellkedjan Elite hotell finns det oftast flera olika restauranger och barer att välja mellan. Det gör att du enkelt kan kombinera restaurangbesök på stan med måltider i någon av hotellets alla restauranger. En annan fördel med att bo på Elite hotell är att deras hotell ligger centralt beläget och detta är viktigt för många resenärer vid val av hotell.